Játszóház felnőtteknek!
2015/02/04 22:11
801 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Szeretettel hívunk és várunk a Játszóházunkba!

jatszohaz

Ajánljuk azoknak, akik a tanári pálya kihívásaira nem kognitív megoldásokat keresnek, hanem a saját intuícióikban rejlő lehetőségeikre kívánnak ránézni.

  • Hogyan küzdök meg a napi kihívásokkal? Küzdjek vagy engedjem el el? Lazítsak?
  • Legyek komoly, vagy vicces, laza, esetleg félelmetes, vagy csak kicsit szigorú, vagy milyen?
  • Lehetek-e önmagam? Rá lehet-e új dolgokra lelni, ami az enyém, és amiről eddig talán nem is tudtam?
  • Lehet-e, játszva, kísérletezve valami újat megtudni önmagamról, ami a kapcsolatteremtésben, tanításban, a stersszkezelésben fontos lehet?
  • Nyílhatnak új lehetőségek, amelyeket a játékosság, az egymás felé fordított új típusú figyelem nyit meg számunkra?

Ha többet akarsz tudni intuícióidról, amelyek hol segítenek, hol visszavetnek, testi jelenlétedről, testbeszédedről, amelyek téged a külvilág felé megmutatnak, vagy elrejtenek, illetve az improvizációban rejlő végtelen lehetőségekről, akkor gyere és vállald be bátran a mozgásra és ritmikai gyakorlatokra épített tanári tréninget. Nem fogod megbánni.

A mozgás és ritmikai improvizációs gyakorlatok saját felfedezéseink értékeit mutatják meg számunkra. Nem csak gondolatainkban, hanem mozdulatainkban, saját ritmusainkban hordozzuk fejlődésünk lehetőségeit. Logikus gondolkodásunk biztonságát egy időre elengedve rábízzuk magunkat testünk bölcsességére. Testérzeteink, mozdulataink nem csupán élményeinket, emlékeinket hordozzák, hanem új utakat is nyitnak számunkra. Az improvizáció során, a felfedezések felhajtó erején szárnyalva, gyermeki kreativitásunkat visszaszerezve eljutunk a rácsodálkozás és az alkotás birodalmába Újfajta találkozás ez önmagunkkal, meglepő találkozások egymással a mozgás, az érintések világában. Saját benső forrásaink újra felfedezése, egymásrautaltságunk megélése, a találkozásokban rejlő kivételes lehetőség megélése ez. Emocionális önismereti tréning önmagunkért és másokért, önértékelésünk megsegítésére, mások megbecsüléséért. Merek, tudok-e bízni a jövőben, önmagamban, hogy erőfeszítéseim értékes gyümölcsöket hoznak bennem és tanítványaimban?

Jó, de mi is történik ott majd velünk? Mozgunk, játszunk, dobolunk, beszélgetünk… ennyi.

A program március 6-án 15-19 óráig tart

Szeretettel várunk:

Fejér Gábor Tamás

Pedagógus, Pszichodinamikus Mozgás és Táncterápiás csoportvezető

Juhász Ildikó

Dipl. szupervízor, BM és EÉ coach

A tréning most ingyenes (ha valamivel hozzájárulsz a költségekhez, azt köszönjük), de regisztrálni kell, mert 12 főnél több jelentkezőt nem tudunk fogadni!

Jelentkezni lehet: ildiko.juhasz@fupi.hu

Forrás.