Jelentkezzen előadóként a természettudományok és a matematika oktatásának összeurópai konferenciájára!
2014/07/07 08:00
2198 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Szeretne részt venni egy összeurópai természettudományos konferencián? Szeretne hallani új módszerekről, jó gyakorlatokról, a természettudományok és a matematika oktatásának európai helyzetéről vagy esetleg előadni saját jó gyakorlatát? Akkor jelentkezzen! Az Európai Iskolahálózat (EUN) által koordinált Scientix 2 projekt 2014. október 24-26. között tartja európai konferenciáját. A konferencia nyitott minden a projektben résztvevő ország, így hazánk pedagógusai számára is!

scien

A Scientix - a természettudományok oktatásának európai közössége - azért alakult meg 2009 decemberében, hogy rendszeresen disszeminálja és megossza a természettudományok oktatásához kapcsolódó know-how-t és jó gyakorlatokat. A Scientix nyitott a tanárok, kutatók, döntéshozók, szülők, illetve minden érdeklődő számára. A projektben hangsúlyos helyet kap a digitális eszközök használata a természettudományos tárgyak tanításában és tanulásában. A projekt 2011-ben már tartott egy összeurópai konferenciát. A rendezvény eseményeiről, előadásairól erre a linkre kattintva tudhat meg többet.

Az októberi konferencián a projektben résztvevő összes ország, így hazánk pedagógusai is részt vehetnek! A rendezvényre nagyjából 550 főt várnak, közöttük tanárokat, szakértőket, döntéshozókat. További információk a linkre kattintva érhetők el.

A részvételen kívül arra is van lehetőség, hogy bárki megmutassa, milyen jó gyakorlata van, milyen speciális módszertannal dolgozik. Előadásokkal, műhelymunka-ötletekkel jelentkezni egészen július 31-ig lehetséges az alábbi felületen. A további feltételek és a kiválasztás szempontjai ugyancsak itt találhatók.

Kérjük, hogy amennyiben beadta jelentkezését a konferenciára, a beküldött absztraktot feltétlenül küldje el a scientix@eduatio.hu email címre is.

A Scientix projekt hazai megvalósításában már több előadás és workshop is lezajlott. A Győrben tartott műhelymunkáról ebben a cikkben olvashat többet.

A projekt hazai partnere az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. Amennyiben kérdése, észrevétele van a projekttel kapcsolatban, kérjük, írjon a scientix@educatio.hu email címre.

Kép forrása.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen