Karinthy-túra
2012/09/25 08:00
1645 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Zöldgömb Sport Klub szervezésében a Karinthy- család nyomába szegődhetsz egy játékos vetélkedő keretein belül, mely a Móricz Zsigmond körtértől a Gellért Szállóig vezet.

Karinthy_frigyes_200 Az előzetesen regisztrált résztvevők a verseny napján a Hadik Kávéházban kézhez kapnak egy totót és egy feladatlapot, melynek útmutatása alapján felkeresnek néhány olyan helyszínt, amely valamilyen formában köthető a Karinthy-családhoz vagy a Karinthy Színházhoz, majd a kitöltött feladatlapokat és a totót a rendezőknek a célban leadják.

A helyes megfejtők között a rendezők kisorsolnak a Karinthy Színház által felajánlott jegyeket, a Kossuth Kiadó gondozásában megjelent Karinthy-sorozatból való könyveket, illetve a Hadik Kávéházba, valamint a Danubius Hotel Gellértbe szóló vendéglátást és a Szt. Gellért Gyógyfürdőbe szóló belépőket.

A játékra- a hely befogadóképességének szűkössége miatt- ajánlott előzetesen regisztrálni, melyhez az alábbi kérdésre adott helyes választ kell elküldeni 2012. október 10-ig névvel, címmel  a cs_gyorgy@freemail.hu  e-mail címre.

A kérdés

Mi a Karinthy Színház szlogenje az alábbiak közül?

  1. A kelenföldi pampák színháza    
  2. Színház a város szélén   
  3. Buda népszerű színháza

További információk a Zöldgömb Sport Klub oldalán.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen