Kémia pályázat
2012/09/10 08:00
2179 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Középiskolai diák vagy? Érdekel a kémia? Gondoltál már arra, hogyan hasznosíthatod további tanulmányaidban, munkád során? Ha igen, Neked szól a következő pályázati felhívás!


A Vegyész Alapítvány pályázatot hirdet középiskolai tanulók számára a kémia, mint tudomány és a vegyipar, mint gazdasági és társadalmi tényező elfogadottságának témakörében. A pályázat célja egy olyan, maximum 15 A/4 oldal terjedelmű dolgozat készítése, „A kémia és a vegyipar szerepe a ma és a jövő társadalmának alakításában” címmel, amely bemutatja a kémia, a vegyipar szerepét, jelentőségét a modern társadalom, életforma kialakulásában, és várható, vagy elképzelhető szerepét a jövő társadalmi viszonyainak, életformájának további alakításában, az ebben rejlő lehetőségek, kihívások és veszélyek bemutatásával. A pályázaton részt vehet minden középiskolai tanuló, függetlenül az iskola típusától, beleértve a határon túl élő diákokat is.

A pályázatot a következő címre kell beküldeni:  elektronikusan: kozpont@mavesz.hu levélben: MAVESZ 1036 Budapest, Bécsi út 85. A pályázaton fel kell tüntetni a pályázó nevét, lakcímét, a középiskola nevét és címét és azt, hogy a beküldő melyik osztályba jár. Az e-mail tárgyában vagy a borítékon fel kell tüntetni: „PÁLYÁZAT”. A pályázat díjazása: 1. díj: Samsung Galaxy 10.1 TAB 2. díj: Acer Aspire ONE netbook 3. díj DPS E750 e-book olvasó  A pályázat beküldésének határideje 2012. november 10. A pályázatokat a Vegyész Alapítvány Kuratóriuma értékeli, és a nyerteseket 2012. december 11-ig írásban értesíti. A díjak átadására ezt követ en december hó folyamán kerül sor ünnepélyes keretek között.  

További információk A pályázattal kapcsolatosan felvilágosítás ad Szikszay Gábor  e-mail: szikszay@mavesz.hu telefon: 06 20 293 7460