Készíts hímzett képet az ünnepekre!
2016/11/30 22:53
869 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Díszítsd lakásod a saját ízlésed szerint az ünnepek alatt is! Használd a textíliák puha nyelvezetét, a makerspace digitális hímzőgépeit, a színes cérnákat és fonalakat, színeket és mintákat! A workshopon elkészítjük együtt az általad megálmodott hímzett képet, és közben megismerkedhetsz a digitális hímzőgép működésével és használatával. A három órás workshopon egyénileg vagy kétfős családi, baráti csapatokban is részt vehettek.

himzett-kep

A foglalkozást Tóvaj Rozi, a MOME mesterképzésének hallgatója és az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógusa vezeti. Rozi előszeretettel kísérletezik új technológiákkal és készít egyedi, újrahasznosított tárgyakat. Designerként otthonosan mozog az alternatív anyagok, az öltözékek, öltözékkiegészítők, lakástextilek, ékszerek világában.

Időpont: December 11-én 10:00-14:00-ig

A foglalkozás ára

A korlátozott számban kapható kedvezményes early bird jegy 6000 forint, a teljes árú jegy 7500 forint. Egy jeggyel 1 fő vehet részt a foglalkozáson, aki egy hímzést készíthet el. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Helyszín

A nagykovácsi kastély alkotóműhelye, Nagykovácsi, Kolozsvár u. 2./B

Mivel elkezdődött mellettünk a Teleki-Tisza-kastély felújítása, mostantól máshogy lehet megközelíteni a nagykovácsi makerspace-t. A Kossuth Lajos utca 2. helyett a Kolozsvár utca 2./B felőli hátsó bejáraton lehet bejutni hozzánk. Gyalogosan a Kastély közön át, autóval az Úttörő utcán keresztül lehet megközelíteni a Kolozsvár utcai hátsó bejáratot, ahol parkolni is tudtok. Innen a térképen pirossal jelölt épülethez kell eljutni.

Jelentkezés.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen