Könyvre éhezők viadala - pályázat
2014/04/16 16:05
886 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Régóta szeretnéd beszerezni a kívánságlistádon lévő könyveket? Bővítenéd kedvenc olvasmányaival könyvespolcodat? Akkor neked szól az 500 000 kiadványt számláló Antikvárium.hu pályázata.

Az Antikvárium.hu, Magyarország legnagyobb antikvár könyvkínálattal rendelkező oldalának adatbázisa idén eléri az 500 000 különböző kiadványt. Ennek alkalmából az oldal 200 000 forint összdíjazású pályázatot hirdet magánszemélyeknek.

Mi a teendő?

Készíts telefonoddal, fényképezőgépeddel vagy kameráddal egy maximum 1 perces videófelvételt, majd töltsd fel a YouTube-ra!

Miről szóljon a videó?

Látogass el az Antikvárium.hu weboldalra, és válassz kiadványaink közül egyet, amelyre régóta vágysz!

A felvételen indokold meg, miért éppen az adott könyv került kívánságlistádra! Pályamunkádat az alábbi címadási mintát követve töltsd fel a YouTube-ra:

"Név, Könyvre éhezők viadala, Antikvárium.hu". A felvételek minősége nem befolyásolja a döntést, de a videón szereplő szövegnek jól hallhatónak kell lennie. 

antikvarium520

A feltöltött videók linkjét 2014. április 10-től 2014. május 15-ig várják a konyvreehezok@antikvarium.hu címre!

A pályamunkákból válogatást közölnek az Antikvárium.hu Facebook-oldalán, ahol a Könyvre éhezők viadalával kapcsolatos legfrissebb információk is megtalálhatók:

https://www.facebook.com/antikvarium.hu

A pályaműveket beküldők között összesen 10 darab, egyenként 20 000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolnak ki, amelyet a nyertesek az Antikvárium.hu weboldalon használhatnak fel.

A pályázateredményhirdetésére 2014. május 29-én kerül sor. A nyerteseket az eredményről e-mailben tájékoztatják.

További információk a konyvreehezok@antikvarium.hu címen kérhetők.

http://www.antikvarium.hu