Közeledik a Biztonságos Internet Nap! (Safer Internet Day 2020.02.11.)
2020/02/04 17:58
1543 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

2020. február 11-én, kedden szerte a világon milliók egyesítik erejüket az „Együtt a jobb internetért” SID kampányban. A globális, de egyben a helyi közösségek által támogatott Biztonságos Internet Nap ma már több mint 150 országban ösztönzi arra az embereket, hogy közösen tegyenek lépéseket a jobb internet megteremtésének érdekében.

saferinternetday

Vegyen Ön is részt az eseményen!

A Biztonságos Internet Nap célja a digitális technológiák, felelősségteljes, tiszteletteljes, kritikus és kreatív módon való használatának előmozdítása, különösen a gyermekek és a fiatalok körében, valamint a döntéshozók, az internetbiztonsággal foglalkozó szakemberek, pedagógusok és szülők bátorítása arra, hogy ők is lehetőségeikhez mérten támogassák egy jobb internet létrehozását.

Ön előtt is ott a lehetőség, hogy csatlakozzon a mozgalomhoz!

Az eseményt nemzetközi szinten az Insafe / INHOPE hálózat koordinálja az Európai Bizottság támogatásával.

Az eseménnyel kapcsolatban további információt találhat a http://www.saferinternetday.org/ weboldalon, illetve a Biztonságos Internet Nap hivatalos, közösségi média csatornáin a Facebook-on és a Twitter-en.

Tudjon meg többet az Európai Bizottság „European Strategy for a Better Internet for Children” programjáról az Európai Bizottság weboldalán.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen