Legyél Te is Informatikus! – Informatikai Oktatási Konferencia 2016
2016/02/22 16:28
1888 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A HTTP Alapítvány és a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar – partnerei támogatásával – idén is megrendezi az Informatikai Oktatási Konferenciát. A rendezvény fő témája az informatikai szakemberképzés és utánpótlás.

infokonf

A 2016-os Legyél Te is Informatikus! – Informatikai Oktatási Konferencia az informatikai képzést érintő aktuális kérdésekkel kíván foglalkozni, úgymint az infokommunikációs terület fejlesztési stratégiája, a köznevelésben induló Digitális Témahét tartalma, a szakképzés folyamatban lévő korszerűsítése, a felsőoktatásban folyó duális képzések és gyakornoki programok.

A konferencia résztvevői a plenáris előadások után, a felsőoktatásra és szakképzésre fókuszáló szekciók mellett – idén először – köznevelési területhez kapcsolódó előadásokon is részt vehetnek.

Az Informatikai Oktatási Konferencia a Legyél Te is Informatikus! pályaorientációs eseménysorozathoz is kapcsolódik. Ennek a kampánynak a célja az informatikai ágazat, az informatikai pálya népszerűsítése az általános- és középiskolai tanulók körében, a munkaerő-piaci lehetőségek bemutatása, az informatikus szakmához kapcsolódó negatív sztereotípiák ledöntése.

A konferencia időpontja: 2016. március 19. (szombat) (regisztráció 9 órától, a szakmai program 10 órától kezdődik)

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

A rendezvény honlapja.

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen