Meghívó az Örkény Színház tanári tájékoztatójára
2016/10/14 08:00
798 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Örkény Színház idén is szeretettel várja a pedagógusokat évadnyitó tanári tájékoztatójára.A tanári évadnyitón Mácsai Pál a színház új bemutatóiról és terveiről beszél. Az IRAM munkatársai az Örkény Színházban zajló színházpedagógiai műhely munkájáról, programjairól, terveiről adnak tájékoztatást, és természetesen a felmerülő kérdésekre is válaszolnak.

orkeny

Időpont: 2016. október 21. péntek, 17 óra

Helyszín: Örkény István Színház (1075 Budapest, Madách tér 6., próbaterem)

Találkozó: a színház bejárata előtt

Részvételi szándék jelzéseiram@orkenyszinhaz.hu (Tóth Péter)

Az Örkény Színház ifjúsági programja, az IRAM a 2016/17-es évadban is számos foglalkozást, tréninget és beszélgetést kínál pedagógusoknak és diákoknak.

A TANÁR I RAM műhely célja, hogy alkotók, pedagógusok és diákok együtt gondolkodjanak és játszanak a színházban.  

Az évad során a tanárok bemutatónapokon nyerhetnek bepillantást a foglalkozásokba és a próbafolyamatokba, továbbá beszélgetéseken vehetnek részt az alkotókkal. A módszertani tréningek résztvevői azt vizsgálják, hogy az iskolai órákat hogyan gazdagíthatják a színházi formák és megközelítésmódok. A színház pályázatokat hirdet meg az előadásokhoz kapcsolódó alkotások létrehozására: fotó, videó, rajz, képregény, vers vagy más műalkotás formájában. A honlapról az előadásokhoz kapcsolódó tanítási segédleteket, háttéranyagokat, ajánlókat tölthetnek le, és jelentkezési útmutatót találnak az osztályoknak kínált, előadásokhoz kapcsolódó FLESS foglalkozásokhoz.

hírlevélre feliratkozó pedagógusok havonta értesülnek a TANÁR I RAM programjairól, ajánlatairól. Feliratkozás: iram@orkenyszinhaz.hu

Forrás.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen