Megjelent a ScientiX TV 11. és 12. epizódja!
2023/09/28 20:36
774 megtekintés

A Scientix TV egy olyan virtuális találkozóhely, ahol a résztvevők megosztják egymással a tapasztalataikat, és ami a legfontosabb, jól szórakoznak. A műsor epizódjai minden hónapban más és más, a tanárokkal közösen kiválasztott STEM témát dolgoznak fel, a STEM karrierektől a mesterséges intelligenciáig.

sc11-12

A Scientix TV 11. epizódja öt rövid videót mutat be, amelyeket a European Schoolnet brüsszeli irodáiban a Future Classroom Lab workshopjain részt vevő tanárok készítettek. A tanárok megosztják a nézőkkel a projekt általuk leghasznosabbnak ítélt eredményeit. Olyan projektekről esik szó, mint a NBS EduWORLD, a GenB (Generation Bioeconomy), a STEM Alliance, a STEAM Learning Ecologies valamint a Make it Open.

További információk a projektekről az alábbi linkeken találhatók:

A „talk show” sorozat házigazdája most is, mint mindig Agueda Gras-Velazquez, a European Schoolnet természettudományos oktatással foglalkozó osztályának vezetője.

Nézze meg a 11. epizódot a Scientix TV angol nyelvű csatornáján!

A Scientix TV 12.  epizódjában egy tanári csoport által készített videót láthatunk, amelyben a Terra Mission oktatási csomagot ismertetik és bejelentik az EUN új kurzusát, a Life Terra-t. Emellett meghallgathatjuk a STEAM Alliance tagjait is, akik beszámolnak a brüsszeli School Innovation Forum rendezvényről. Ezt követően pedig Isidora Salim mutatja be a Scientix TV új állandó műsorszámát is, amely a "Tudomány a gyakorlatban" címet viseli.

Nézze meg a 12. epizódot a Scientix TV angol nyelvű csatornáján!

A korábbi epizódokat és leírásukat az alábbi cikkünkből elérheti:

Agueda Önt is várja - iratkozzon fel a Scientix TV angol nyelvű csatornájára!

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen