Megújuló Sulinet
2012/04/24 10:00
1982 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Hírmagazinban tulajdonképpen minden megváltozott és semmi sem változott. A Hírmagazinban ugyanis továbbra is cikkeket, ismeretterjesztő írásokat olvashattok – viszont mivel az egész portál megváltozott, szolgáltatások integrálódtak, ez bizony remélhetőleg új lehetőségeket nyújt majd itt is. De haladjunk sorjában.

emberek_unnep_520

Cikkek, ismeretterjesztő írások

Szeretnénk benneteket továbbra is megbízható, ellenőrzött forrásból származó írásokkal ellátni. Ezzel nem is lesz gond, s hogy minél könnyebben megtaláljátok a számotokra szükséges információt, a cikkeket, írásokat kategóriákba rendeztük.

Persze ez nem minden, a cikkeket még egyenként külön-külön fel is címkéztük, minél részletesebben leírva annak tartalmát.

Feliratkozás kategóriákra, címkékre

Nem kell azonban most már kedvenc kategóriáidat elmenteni a böngésződ könyvjelzői közé – elég, ha a kategória melletti gombbal feliratkozol rá, s miután bejelentkezel, hírfolyamodban már olvashatod is oda bejegyzett cikkeket.

Ennél még fontosabbak a címkék, hiszen egyrészt rájuk is feliratkozhatsz a címke fölé vitt egér segítségével megjelenő plusz gombbal, másrészt a profiloldaladon magad jellemzésére használt címkékkel leírt cikkek automatikusan megjelennek a hírfolyamodon.

Tapsolj és ossz meg!

A cikk fejlécében látható ikonok segítségével értékelheted a cikket. Ha tetszett, tapsold meg, s ha úgy gondolod, hogy később is szeretnéd elolvasni, adj hozzá egy könyvjelzőt! Vagy oszd meg csoportjaidban egyszerűen a megosztás gombra kattintva. És persze van lehetőséged megosztani a cikket kedvenc közösségi portálodon is, kezdve a facebooktól az iwiwen át – sorolhatnánk sokáig.

Vagy egyszerűen csak szólj hozzá a cikkhez az alul megjelenő mező segítségével.

A dokumentumtárad és a Hírmagazin

Nem csak abból a szempontból van jelentősége ennek a kapcsolatnak, hogy mentett könyvjelzőid a dokumentumtárban találhatóak – a cikkekben található képeket is elmentheted saját vagy csoportod dokumentumtárába.

Cikkek ajánlása

emberek_unnep_520

Egy-egy kategóriaoldalon megpróbálunk számodra minél relevánsabb tartalmakat ajánlani. A kategóriák oldaldobozaiban automatikusan találhatsz tartalmakat a korábbi cikkekből, a Tudásbázis tananyagaiból, illetve külső portálokról is.

Egy-egy cikk oldalán a cikk elolvasása után az Ajánlott anyagok között megtalálod a címkék alapján leginkább érdekes további öt anyagot is.

És ez még csak a kezdet

Terveink szerint folyamatosan további szolgáltatásokkal bővítjük majd a kínálatot, így reméljük, hogy aki most regisztrál a megújult Sulinetre, továbbra is használja majd a szolgáltatást.

De addig is, jó olvasást, csoportozást, tanulást kívánunk!

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen