Műút hetek és Tudásgyár
Sulinet
2012/05/30 12:57
1560 megtekintés
A cikk lejárt! Valószínű, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz!

A Műút és a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum szeretettel vár mindenkit június 1-én pénteken rendezendő Tudásgyár zárókonferenciájára és a számos kapcsolódó programra.

steel_city_520

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a Miskolci Galériába és a város számos pontjára, ahol szerteágazó programok garantálják a kellemes időtöltést.

  • 17h - Steel City Drummers / Dobszerda és a Factory Hanggyár bemelegítő műsora.
  • 17.45h - Tudásgyár zárókonferencia: A Hanggyár, Képgyár, Deszka, Szöveggyár, Filmgyár, Gyársztori műhelyek és tábori vezetőinek és résztvevőiek interaktív közösségi beszámolói a projekt eltelt 20 hónapjáról. Közben zene, vetítések, felolvasások, előadások teszik élményszerűvé az eseményt.
  • 19h - a Műút Szöveggyár vendégeként a Fiatal Írók Szövetsége mutatkozik be: Bósa Diana, Izsó Zita, Mészáros Márton, Korpa Tamás és Csepregi János közreműködésével.
  • 20h - Ujj Zsuzsi é Darvas Kristóf, majd a Kisavas zenekar koncertje, végül a Steel City Drummers / Dobszerda és a Factory Hanggyár zárja a programot.

A délután folyamán a belvárosban változó helyszíneken a Képgyár street art akciójával találkozhatnak az érdeklődők, ahol kérdéseket tesznek fel az utca embereinek - Mi van a fal mögött? Azaz mit tud a városlakó most a Vasgyárról.

Helyszín és időpont:

Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum (Rákóczi utca 2.) és Miskolc belvárosa, június 1., péntek.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen