XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó
2016/05/03 08:00
1352 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Csúcsdöntés várható a Nagy Sportágválasztón!

A 2016. május 27-28-án megrendezésre kerülő XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón minden eddiginél nagyobb sportági megjelenés képviselteti magát, várhatóan minden eddig rekordot megdöntve 110 sportág próbál kedvet csinálni a sportoláshoz és segíteni a sportágválasztást  a 20-22.000  látogatónak.

sportvalaszto

A Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy a gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz, a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik hitelesen bemutatva az adott mozgásforma lényegét és információt adva az adott sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság helyszínein biztos szűkség lesz a dedikáló kártyákra, hiszen a kilátogatók találkozhatnak olimpiai bajnokainkkal, Európa és világbajnok sportolókkal.

A XVIII. Nagy Sportágválasztó rendezvényen lehetőség lesz a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeinek bemutatására, integráltan az épek sportjaival.
A Budapesti Nagy Sportágválasztón a látogatók újabb 10 pontot gyűjthetnek a Magyar Olimpiai Bizottság 5próba Rióba! Mini5próba eseménysorozatával, hogy esélyük legyen megnyerni a program fődíját, egy kétszemélyes riói utazást.

A Budapesti Nagy Sportágválasztó, első (péntek) napja, kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, míg szombaton a családoké a főszerep. A pénteki, oktatási napon a szervezők  KERESIK A NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ LEGSPORTOSABB ISKOLÁJÁT.
A felhívás győztese: a XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényre a legtöbb gyermekkel érkező intézmény. Természetesen a díjazás sem marad el, hiszen a nyertes iskolát az esemény után kupával és oklevéllel jutalmazzuk.

A díjat személyesen, Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó szóvivője adja át.

Helyszín: Merkapt Sportközpont (Budapest, X., Maglódi út 12/A)

A BELÉPÉS INGYENES!

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

A fővárosi eseményen túl, májusban két regionális helyszínen is lesz Nagy Sportágválasztó rendezvény!

Hódmezővásárhely: május 7.

Tata: május 13-14.

További információ: www.sportagvalaszto.hu

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen