Nyerj honlapot a sulidnak! - Webtapasz rajzpályázat
2014/02/18 11:14
2020 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Webtapasz Dizájnstúdió rajzpályázatot hirdet hazai közoktatási- és magánoktatási intézmények tanulói és óvodások részére. A pályázók a formai követelmények megtartásával bármilyen témában adhatnak be tetszőleges technikával készült képeket, alkotásaikkal iskolájuknak nyerhetnek új honlapot és maguknak értékes ajándékcsomagot.

A pályázat célja

A pályázat célja, hogy olyan honlapok készítését ajándékozza különböző oktatási intézmények számára, melynek alapvető jellegzetességeit nem kizárólag az intézmények vezetői, de az ott tanulók is formálhatják.

A pályázati támogatás nyílt pályázat útján nyerhető el.

A pályázat benyújtására jogosultak köre

  • óvodások
  • általános iskolások
  • középiskolások

A nevezéseket életkortól függetlenül várják. Közfenntartású és magán fenntartású oktatási intézmények tanulói egyaránt nevezhetnek. A nevezés díjtalan. Egy pályázó több képpel is nevezhet. A nyertes képeket felhasználják az intézményi honlap építéséhez és végleges kinézetét nagyban meg fogja határozni.

rajzpalyazat-webtapasz

Rajzok formai jellemzői

Digitalizált, minimum A/4 méretű rajzokat várnak. A digitalizálás módja szkennelés vagy fényképezés is lehet, amennyiben a rajz szépen kivehető marad és más nem szerepel a képen. Az erőszakot, bármi nemű felnőtt tartalmat, hátrányos megkülönböztetést megjelenítő vagy gyűlöletkeltésre alkalmas képeket automatikusan kizárják a pályázatból.

A pályázat díjazása

Minden pályázó apró, kreatív részvételi ajándékot kap. Minden intézmény, ahonnan érkeznek pályamunkák, kedvezményes honlapkészítési ajánlatot kap.
A pályázók között az alábbi három kiemelt díj kerül kiosztásra:

Webtapasz díj - A pályázat nyertesét teljesen szubjektív, kreativitást előnyben részesítő szempontok alapján választják ki. Amennyiben a beérkezett képek mennyisége és minősége indokolttá teszi, korosztályonkénti csoportokat állítanak fel és csoportonként hirdetnek nyertest. Nyeremény: az intézmény honlapja 120 000 Ft értékben. Ajándékcsomag a nyertes pályamunka beküldőjének 30 000 Ft értékben

Közönségdíj - A beérkezett pályamunkákat szavazásra bocsátják. A legtöbb lájkot összegyűjtő kép készítőjét közönségdíjjal jutalmazzák. Nyeremény: az intézmény honlapja 120 000 Ft értékben. Ajándékcsomag a nyertes pályamunka beküldőjének 15 000 Ft értékben

Legtöbb képet beküldő intézmény - Nyeremény: az intézmény honlapja 120 000 Ft értékben.

A Webtapasz Dizájnstúdió a pályamunkák számától függően a díjazottak számának növeléséhez való jogát fenntartja.

A jelentkezés menete

A jelentkezési lapot számítógépen kitöltve, a pályázó nevére átnevezve kell elküldeni.
A jelentkezési lap az alábbi linken tölthető le: webtapasz.hu/rajzpalyazat/jelentkezes

Pályaművek elküldése e-mailen: a kitöltött jelentkezési lapot és az egyes pályaműveket külön-külön levélben, az alább megjelölt e-mail címekre várják. Nagyon fontos, hogy a pályázók mindkét címre elküldjék a jelentkezésüket, nevezéseiket! 

Határidők

  • 2014. 03. 15. éjfél a pályamunkák beküldési határideje
  • 2014. 03. 16. éjfél a közönségszavazás megnyitása
  • 2014. 03. 27. éjfél közönségszavazás lezárása
  • 2014. 03. 31. éjfél a pályázat lezárása, díjazottak értesítése

A pályázat kiírója a pályázati feltételek módosításának jogát fenntartja.

További információk

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen