Te hogyan spórolsz az energiával?
2013/07/01 12:21
804 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Engedd el magad, és mutasd meg, hogyan fogod vissza magad az energiafogyasztásban! Te hogyan spórolnál az energiával? Van elég kreatív energiád arra, hogy csökkents az energiaigényeden? Szereted kifejezni magad? Meg is osztanád másokkal? Most nem kell visszatartanod magad!

Az ELMŰ-ÉMÁSZ az ARC közreműködésével kreatív óriásplakát pályázatot hirdet, "Te Hogyan spórolsz az energiával?" címmel.

„Neked vannak ötleteid arra, hogy hogyan kellene csökkenteni az energiafelhasználást? Lehetsz okos, vagy lehetsz kritikus. Lehetsz komoly, vagy lehetsz vicces. Lehetsz szakember, vagy lehetsz műkedvelő. Lehetsz műszaki, vagy lehetsz lírai. Döntsd el, találd ki és mutasd meg egy képen nekünk! Küldhetsz fotót, rajzot, szöveget, bármit a kapcsolási rajztól az olajfestményig.

elmu-arc-520

Pályázz, és mutasd meg kreatív, ötletes, vicces vagy komoly elképzeléseidet az energiatakarékosság jövőjéről!

Gondolkodj! Alkoss! Nyerj!”

A pályázat kiírói 3, a zsűri által kiválasztott nyertest hirdetnek, valamint a zsűri által kiválasztott 50 alkotásból az online közönségszavazás eredményeként 1 nyertest. A 4 nyertes pénzdíjban részesül. A díj további részét képezi, hogy a díjazott alkotások az ELMŰ-ÉMÁSZ köztéri, óriásplakát felületein Budapesten, Pest megyében és Kelet-Magyarországon 100 példányban, 2013 októberében bemutatásra kerülnek.

A pályázat kiírói 3, a zsűri által kiválasztott nyertest hirdetnek, valamint a zsűri által kiválasztott 50 alkotásból a közönségszavazás eredményeként 1 nyertest.

  • 1.díj: bruttó 200 000 Ft
  • 2.díj: bruttó 150 000 Ft
  • 3.díj: bruttó 100 000 Ft
  • Közönségdíj: bruttó 100 000 Ft

A szabad gondolkodás és az unalmas, szájbarágós kliséktől való elszakadás ezúttal is – mint minden olyan pályázaton, ahol az ARC közreműködik – kötelező!

A pályázat feltételeiről bővebb információ az www.aram.hu/tehogyansporolsz oldalon található.
A pályaművek beadási határideje 2013. augusztus 13.