Osztálykirándulásos képek? Bárhol. Bármikor.
2015/12/07 11:27
1096 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az új Office segítségével hatásos bemutatókat tarthatsz, közösen dolgozhatsz másokkal, szinkronizáltan tarthatod a dokumentumaidat az eszközeid között, és egyszerűen elvégezheted a feladataidat a suliban, otthon vagy akár útközben is. A regisztrációval most 1 TB tárhelyet is kapsz, így a törlés gombot akár el is felejtheted. Osztálykirándulásos képek? Bárhol. Bármikor. Az ingyenes Office365 Pro Plus most ajándék tárhellyel érhető el minden diáknak!

520x325_diak_1

A teljes, felhő alapú Office-hoz a jól ismert asztali alkalmazások mellett extrák is járnak: a csomag aktiválásával mostantól mindig a legújabb Office-ra vagy jogosult akár offline, akár online készüljél az óráidra. A dokumentumaidat mobil alkalmazások segítségével az okostelefonodon is megnyithatod és szerkesztheted mindhárom nagy platformon (Windows, iOS, Android). Emellett itt az Office Online: bármilyen böngészőben és bármilyen eszközön bejelentkezhetsz a fiókodba, és máris hozzáférhetsz a saját dokumentumaidhoz: legyen ez a gépteremben, a haver gépén, a barátnőd tablet-jén vagy a csoporttársad laptopján.

Jegyzeteléshez ismerkedj meg az univerzális okos-jegyzetfüzettel, a OneNote-tal, amelyben átláthatóan rendszerezheted az életedet, lementheted weblapok tartalmát, de akár hang- és videoanyagokat is rögzíthetsz. Ötleteid életre keltéséhez használd a Sway-t, ha prezentációra készülsz: ezzel az alkalmazással egy letisztult, interaktív és webalapú vásznon oszthatod meg gondolataidat csoporttársaiddal, barátaiddal és tanáraiddal. A Sway ideális eszköz dolgozatok vizuális bemutatására, utazásaid, kalandjaid elmesélésére, vagy akár munkáid kreatív illusztrálására.

Töltsd le ingyen az új Office-t: www.o365.educatio.hu

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen