Pályázat kedvezményes osztálykirándulásra
2014/05/06 13:54
1329 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Budai Hotel*** üzemeltetője, a BUDAI Hotel és Vendéglő Kft. pályázatot hirdet „Kedvezményes osztálykirándulás Budapestre – 3 csillagos hotel diákszállás áron, 2 kísérőnek ingyen szállás és ellátás” címmel.

A pályázat célja

Forráshiányos, hátrányos helyzetű osztályoknak, diákcsoportoknak kínálnak kedvezményes szállást és étkezést osztálykiránduláshoz. Szeretnének lehetőséget biztosítani oktatási intézmények, szervezetek, alapítványok számára, akiknek anyagi okokból nincs, vagy korlátozott mértékben van lehetősége osztálykirándulást szervezni.

Miért érdemes pályázni? Egy kis kedvcsináló

Biztosan szeretnék egyszer elvinni az osztályt Budapestre, hiszen a főváros rengeteg programot, látnivalót, élményt kínál, amelyek közül sok ingyenes, vagy olcsó: Budai Vár és Mátyás-templom, Budavári Labirintus, Budavári Sikló, Lánchíd, Országház és Kossuth tér, Hősök tere, Szent István Bazilika, Andrássy út, Városliget, Vajdahunyad vára, Margit-sziget, Gellért-hegy és Citadella, Halászbástya, Terror Háza, Magyar Nemzeti Múzeum, Szépművészeti Múzeum, Normafa és Gyermekvasút, M4-es metróvonal, dunai hajózás, Csodák Palotája, Tropicarium, Állatkert stb.

Most kihasználhatják a pályázati lehetőséget a kedvezményes budapesti osztálykiránduláshoz!

osztalykirandulas520

Kik pályázhatnak?

Pályázatot nyújthatnak be azok az alap- és középfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, szervezetek, egyesületek, alapítványok, melyek gyermek/ifjúság közösségeit fogják össze, és osztálykirándulást/tanulmányi kirándulást szerveznének Budapestre.

Magánszemélyek nem nyújthatnak be pályázatot.

  • Osztálykirándulás helyszíne: Budai Hotel***: 1121 Budapest, Rácz Aladár út 45. (Rácz Aladár út és Kázmér u. sarkán)
  • Pályázható időszak: 2014. május 5. – 2014. december 15. közötti időszak.
  • Pályázható létszám/éjszakák száma: a csoportnak minimum 20 diákból + 2 kísérőből kell állnia. Maximum 42 fős csoportoknak van hely (35 normál ágy + 7 pótágy). Akár 1 éjszakára is lehet pályázni.
  • Támogatás mértéke: az osztálykirándulás összköltségének (szállás + étkezés) 20%-a. A támogatás nem terjed ki az utazási- és programköltségekre, a Budai Hotel csak a szállást és ellátást tudja biztosítani. Azonban vasúttal akár ingyen is utazhatnak, ezzel kapcsolatban érdeklődjenek a MÁV-nál! Továbbá Budapesten rengeteg ingyenes, vagy olcsó programlehetőség van osztályok számára.

Költségek a 20%-os támogatás elnyerése esetén: az osztállyal érkező 2 felnőtt kísérő részére ingyenes a szállás és az ellátás. Az alábbi árak 3-4 ágyas szobákra, és minimum 20 fős diákcsoport + 2 kísérő esetén érvényesek. Ezek a pályázati kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

  • Szállásdíj ellátás nélkül: 2490 Ft / fő / éj helyett 1990 Ft / fő / éj.
  • Szállásdíj kontinentális reggelivel: 3290 Ft / fő / éj helyett 2650 Ft / fő / éj.
  • Szállásdíj félpanzióval (szállás + kontinentális reggeli + 2 fogásos vacsora): 4490 Ft / fő / éjhelyett 3590 Ft / fő / éj.
  • Szállásdíj teljes ellátással (szállás + kontinentális reggeli + 2 fogásos ebéd + 2 fogásos vacsora): 5690 Ft / fő / éj helyett 4550 Ft / fő / éj.
  • Pótágy díja: 990 Ft / fő / éj helyett 790 Ft / fő / éj (csak akkor kérhető, ha a hotelben már nincsen több szabad normál ágy).

Ezek az árak tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót. Az idegenforgalmi adót 18 éves kor felett kell csak fizetni, mértéke a nettó (áfa nélküli) szobaár 4%-a.

Pályázat beadása: 2014. május 1-től 2014. december 1-ig folyamatosan.

A kitöltött pályázati adatlapot kérik, hogy küldjék el az info@budaihotel.hu email címre. A pályázatok elbírálása folyamatos. Minden pályázót értesítenek az adatlap beérkezését követő 2 héten belül az elbírálás eredményéről.

A pályázatokról a BUDAI Hotel és Vendéglő Kft. dönt. Mindenki ingyenesen küldhet be pályázatot, nincsen pályázat beadási díj. A nyertes pályázó nem köteles elfogadni az ajánlatot. A megpályázott időpontot csak akkor tudják biztosítani, ha a nyertes pályázó a teljes összeg 10%-át foglalóként befizeti a kiértesítéstől számított 3 munkanapon belül. 

További információk, elérhetőség