Pályázat tanév végi könyvjutalmazására
2014/05/12 14:09
1308 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki magyarországi oktatási intézmények és fenntartóik részére. Kazinczy Ferenc IV. pályázat a kimagasló eredményt elért tanulók tanév végi könyvjutalmazására.

A pályázat célja

A magyarországi oktatási intézményekben tanuló és kimagasló eredményt elért tanulók tanév végi könyvjutalmazása magas színvonalú, az alap- és középfokú oktatásban és az önképzésben is jól használható könyvekkel, szótárakkal. A TINTA Könyvkiadó, mint a magyar egynyelvű szótárak legnagyobb kiadója, érezve az oktatás kiemelt fontosságát, pályázatot ír ki, hogy az oktatási intézmények mind nagyobb számban jutalmazhassák és ezzel további kimagasló eredményre ösztönözhessék a diáktehetségeket. A TINTA Könyvkiadó kiadványai, szótárai közül többet a Magyar Tudományos Akadémia Szótári Munkabizottsága Kiváló Magyar Szótár díjjal tüntetett ki. A TINTA Könyvkiadó szerzői szakterületük elismert szakemberei.

konyvek520

A Kazinczy Ferenc pályázat keretében pályázható könyvek, szótárak listája

1. Közmondások. Szólások Ajándék munkafüzettel 2. Kis magyar tájszótár 3. Nem csak szóból ért az ember 4. Anya-nyelv-csavar 5. Anyanyelvi séták 6. Találós kérdések 7. Infoszótár 8. Keresztnevek enciklopédiája Ajándék munkafüzettel 9. Családnevek enciklopédiája 10. Magyar szókincstár 11. Régi szavak szótára 12. Értelmező szótár+ 13. Latin-magyar alapszótár 14. Magyar-latin közmondásszótár 15. Robinson Crusoe

A TINTA Könyvkiadó kötelezettségvállalása

A TINTA Könyvkiadó kötelezettséget vállal, hogy a pályázó intézmények által megpályázott könyvek, szótárak árának felét 2,5 millió forint összeghatárig támogatásként átvállalja.

A pályázat érvényességi köre

A pályázaton részt vehet minden Magyarországon működő alsó- és középfokú tanintézet.

A pályázati kedvezmény alsó és felső határa

Pályázati áron legalább 15 000 Ft értékben könyvek, szótárak beszerzése a TINTA Könyvkiadótól. Egy oktatási intézmény 15 000 és 120 000 Ft közötti támogatást igényelhet.

A pályázat időtartama

A Kazinczy Ferenc IV. pályázati kiírásra folyamatosan 2014. május 31-ig nyújtható be pályázat. A pályázat kiírója a határidőn túl beérkező pályázatokat nem fogadja el.

A pályázat lebonyolítása

A pályázaton induló oktatási intézmény a pályázatba bevont könyvek, szótárak közül az arra rendszeresített pályázati adatlapon megrendeli a kiadványokat. A kitöltött pályázati adatlapot eljuttatja a TINTA Könyvkiadóba. A nyertes pályázóknak a TINTA Könyvkiadó folyamatosan, de legkésőbb 2014. június 6-ig elküldi a megrendelt könyveket, szótárakat, elhelyezve a csomagban az átutalásos számlát.

A postaköltséget a TINTA Könyvkiadó átvállalja.

További információk, pályázati adatlap itt: 

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen