Sulinet Roadshow
Kovács Barna
2004/03/19 08:00
1712 megtekintés
A cikk lejárt! Valószínű, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz!
A Sulinet Expressz Program egyik kiemelt célja, hogy 2005-re az összes magyarországi közoktatási intézmény rendelkezzen korszerű, multimédiás számítógépes laborral, valamint szélessávú, ingyenes és korlátlan internet kapcsolattal. Ezek révén a Sulinet tartalomfejlesztéseinek köszönhetően hatalmas mennyiségű digitális tananyag áll a diákok, pedagógusok rendelkezésére.

Napjaink oktatásának egyik legnagyobb kihívása a tudásalapú társadalom és az elektronikus írásbeliség széleskörű elterjesztése. Különösen fontos, hogy a társadalom, az ország minél nagyobb része megbarátkozzon az Internettel, melynek révén napjaink legkorszerűbb és legmodernebb kommunikációs csatornái vannak jelen otthonainkban és a munkahelyeken is.

Az info-kommunikációs technológia lehetőségeinek széleskörű terjesztésében, készségszintű megismertetésében kiemelkedő jelentőségük van Önöknek, pedagógusoknak! Ebben a nemes küldetésben szeretne segítséget nyújtani a Sulinet Expressz Program.

Jelenleg 2350 általános- és középfokú oktatási intézmény kapcsolódik a Sulinet hálózatába. Ennek a közösségnek is köszönhető, hogy a www.sulinet.hu portál napi látogatottsága 100 ezer fölött van.

Letölthető prezentációnkból megismerheti a Sulinet Expressz Programiroda legfontosabb és legújabb szolgáltatásait, tevékenységeit. Reméljük, hogy rövidesen találkozhatunk Önnel a Sulinet portálon (http://www.sulinet.hu) és rendezvényeinken!

Sulinet Roadshow 2003/2004 - Sulinet Expressz Program Sulinet Roadshow 2003/2004 - Digitális tudásbázis és keretrendszer Sulinet Roadshow 2003/2004 - Informatika és pedagógia

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen