Sulinetwork 2010 konferencia
2010/09/10 00:00
2544 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. ez évben is megrendezi szakmai konferenciáját Sulinetwork 2010 címmel. A különböző területekről, intézménytípusokból érkező pedagógusok - a hagyományokhoz híven - idén is lehetőséget kapnak szakmai ismereteik bővítésére, valamint a tapasztalatcserére a digitális írásbeliség fejlesztése terén. A 2010. decemberében megrendezésre kerülő konferencián a munka kis létszámú műhelyekben zajlik majd, ami lehetővé teszi a dialógus kialakulását, az interaktív, egyéni készségek fejlesztését.

A Sulinetwork konferencián a digitális írástudás fejlesztésének jegyében találkozhatnak egymással az innovációra nyitott, információs- és kommunikációs technológia oktatási alkalmazásai iránt érdeklődő pedagógusok.

Idén 19 aktív tanár és 5 tanárjelölt is részt vesz az eseményen, akik a suli.net.tan pályázati munkájuk eredményeit mutatják be, erősítve ezzel a műhelymunka szakmai tartalmát. A gyakorló pedagógusok mellett 25 tanárjelölt, pedagógus szakos hallgató részvételére is lehetőség nyílik.

Időpont: 2010. december 2-4.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció >>

További információk a Sulinetwork honlapján olvashatók.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen