Sulinetwork-díj 2014
2015/01/06 08:00
2348 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Harmadik alkalommal lehet immár Sulinetwork-díjra jelölni olyan pedagógusokat és oktatási szakembereket, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az infokommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak terjesztéséhez.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által 2012-ben alapított Sulinetwork-díj elismerésben minden évben legfeljebb három pedagógus részesül. A szakmai kitüntetés mellett a díjazottak egy-egy Szanyi Borbála által készített kisplasztikával, valamint értékes jutalommal lehetnek gazdagabbak, amelyet minden évben a díj kiemelt szakmai támogatói ajánlanak fel.
A Sulinetwork-díj kiosztása a rendszeres időközönként megrendezésre kerülő Sulinetwork Konferencián, ünnepélyes keretek között történik. A 2014-es év Sulinetwork-díjainak átadására a Sulinetwork 2015 konferencián kerül sor.

IMG_1053 A Sulinetwork-díj 2013 nyertesei és szponzorai

A díjazottak köre

Sulinetwork-díjban részesülhet minden magyar állampolgársággal rendelkező, pedagógus végzettségű szakember, aki teljesíti az adott évi kiírásban szereplő feltételeket, illetve nem rokona a jelölteket értékelő zsűrinek, és nem áll közvetlen szakmai kapcsolatban az adott évben felkért zsűritagokkal. Kitüntetést minden Magyarországon dolgozó, az IKT innovatív alkalmazásai és a digitális írástudáshoz kapcsolódó, jó gyakorlatok terjesztése terén kiemelkedő eredményeket elért pedagógus, oktatási szakember kaphat.
A Sulinetwork-díjat évente legfeljebb három fő nyerheti el egy független szakmai bizottság (amelynek tagjai a korábbi díjazottak is) döntése alapján. A díjazottak köznevelésben gyakorló pedagógusok, és közülük egy lehet olyan szakember, aki pedagógus végzettségű ugyan, de szakmai tevékenységét az oktatás más területein fejti ki. A szakmai zsűri dönthet úgy is, hogy háromnál kevesebb jelöltnek ítéli oda a díjat, amennyiben ez indokolt. 

plasztika Sulinetwork-díj

Jelölés

A Sulinetwork-díjra csak elektronikusan beküldött dokumentumokkal lehet jelölni pedagógus kollégákat, elismert szaktekintélyeket, egykori vagy jelenlegi tanárokat.

Nem fogadható el olyan jelölés, amelyben a jelölő saját magát terjeszti fel.

A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölt szakmai bemutatását és munkásságának ismertetését hivatkozásokkal.
A jelölés két lépésben történik:
1. a jelölés elektronikus regisztrációja a jelölt és a jelölő személy legfontosabb adatainak megadásával a http://bit.ly/1F6jqXt címen
2. a jelölt szakmai életútját és munkásságát bemutató, az 5000 karakter terjedelmet nem meghaladó elektronikus dokumentum, ajánlás elküldésével az elearning@educatio.hu címre. Az emailhez a jelöltről hivatalos fénykép csatolása is szükséges.
A 2014-es jelölés határideje 2015. március 16.
A Sulinetwork-díj átadására a Sulinetwork 2015 Konferencia gálaestjén kerül majd sor.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen