Szakmai Tanévnyitó Konferencia Budapesten, Miskolcon és Pécsett
2014/08/12 08:44
608 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Szakmai Tanévnyitó Konferenciát rendeznek 2014. augusztus 26–28. között az ország három különböző nagyvárosában.

pedakonf

Az idei évben megújul a tanévnyitó konferencia: három egymást követő napon, három különböző helyszínen, de ugyanazzal a programmal zajlik, így közel 3000 pedagógus értesülhet a köznevelési rendszer legújabb elemeiről.

A 2014. augusztus 26–i budapesti rendezvény regisztrációja már lezárult, az augusztus 27-i miskolci, valamint az augusztus 28-i pécsi eseményre azonban továbbra is várják az érdeklődőket.

A rendezvény célja a tanévkezdést megelőzően átfogó képet adni a pedagógusoknak a köznevelési rendszer legújabb elemeiről. A délelőtti plenáris előadáson beszédet mond Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, és előadást tart Czunyiné dr. Bertalan Judit, köznevelésért felelős államtitkár, Pölöskei Gáborné helyettes államtitkár, Sipos Imre helyettes államtitkár, Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke, Pósfai Péter, az Oktatási Hivatal elnöke és Dr. Kaposi József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója. A délutáni szekció-előadások keretében szó esik a tanfelügyeletről, a minősítési rendszerről, az e-portfólióról, a pedagógus-életpályamodellről, az újgenerációs tankönyvekről, a szaktanácsadásról, a pedagógusképzésről, az óvodai nevelésről és a Nemzeti Pedagógus Kar tagozati struktúrájáról.

A konferencia keretében az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága és háttérintézményei működnek közre: az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., az Oktatási Hivatal és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet.

A Szakmai Tanévnyitó Konferencia helyszínei és időpontjai:
Budapest: 2014. augusztus 26. (kedd), Budapesti Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló út 1–3.)
Miskolc: 2014. augusztus 27. (szerda), Miskolci Egyetem (3515 Miskolc, Egyetem út 1.)
Pécs: 2014. augusztus 28. (csütörtök), Kodály Központ (7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.)

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részletes programokat és a regisztrációs felületeket a linkekre kattintva érheti el:

Budapest: PROGRAM » - a rendezvényre a regisztráció lezárult.
Miskolc: PROGRAM, REGISZTRÁCIÓ »
Pécs: PROGRAM, REGISZTRÁCIÓ »
(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

A konferenciával kapcsolatos kérdéseiket a tanevnyito2014@ofi.hu címen vagy a +36 1 235 7278-as telefonszámon várjuk.