Kazinczy Ferenc 2015. tanév végi jutalomkönyv beszerzési pályázat
2015/06/03 15:12
1539 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Kazinczy Ferenc 2015. évi pályázat a kimagasló eredményt elért tanulók tanév végi könyvjutalmazására A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki magyarországi oktatási intézmények és fenntartóik részére.

textbook

A pályázat célja
A magyarországi oktatási intézményekben tanuló és kimagasló eredményt elért tanulók tanév végi könyvjutalmazása magas színvonalú, az alap- és középfokú oktatásban és az önképzésben is jól használható könyvekkel, szótárakkal. A TINTA Könyvkiadó, mint a magyar egynyelvű szótárak legnagyobb kiadója, érezve az oktatás kiemelt fontosságát, pályázatot ír ki, hogy az oktatási intézmények mind nagyobb számban jutalmazhassák és ezzel további kimagasló eredményre ösztönözhessék a diáktehetségeket. A TINTA Könyvkiadó kiadványai, szótárai közül többet a Magyar Tudományos Akadémia Szótári Munkabizottsága Kiváló Magyar Szótár díjjal tüntetett ki. A TINTA Könyvkiadó szerzői szakterületük elismert szakemberei.

A Kazinczy Ferenc pályázat keretében pályázható könyvek, szótárak listája
1. Tulajdonságszótár 2. Népi mondókák 3. Hogyan elemezzünk verset? 4. Anyanyelvi séták 5. Találós kérdések 6. Infoszótár 7. Magyar értelmező szótár diákoknak 8. Családnevek enciklopédiája 9. Magyar szókincstár 10. Idegenszó-tár 11. Értelmező szótár+ ajándék Szókincsbővítő munkafüzettel 12. Halandó, ezeket megmondjad! (Magyar nyelvű imádságok a XV-XVI. századból) 13. Latin-magyar alapszótár 14. Széchenyi igéi 15. Robinson Crusoe

A TINTA Könyvkiadó kötelezettségvállalása
A TINTA Könyvkiadó kötelezettséget vállal, hogy a pályázó intézmények által megpályázott könyvek, szótárak árának felét 2,5 millió Ft összeghatárig támogatásként átvállalja.

A pályázat érvényességi köre
A pályázaton részt vehet minden Magyarországon működő alsó- és középfokú tanintézet, az intézet alapítványa, illetve fenntartója.

A pályázati kedvezmény alsó és felső határa
Pályázati áron legalább 15 000 Ft értékben könyvek, szótárak beszerzése a TINTA Könyvkiadótól. Egy oktatási intézmény 15 000 és 120 000 Ft közötti támogatást igényelhet.

A pályázat időtartama
A Kazinczy Ferenc 2015. évi pályázati kiírásra folyamatosan, de legkésőbb 2015. június 8-ig nyújtható be pályázat. A pályázat kiírója a határidőn túl beérkező pályázatokat nem fogadja el.

A pályázat lebonyolítása
A pályázaton induló oktatási intézmény a pályázatba bevont könyvek, szótárak közül az arra rendszeresített pályázati adatlapon megrendeli a kiadványokat. A kitöltött pályázati adatlapot eljuttatja a TINTA Könyvkiadóba. A nyertes pályázóknak a TINTA Könyvkiadó folyamatosan, de legkésőbb 2015. június 16-ig elküldi a megrendelt könyveket, szótárakat, elhelyezve a csomagban az átutalásos számlát. A postaköltséget a TINTA Könyvkiadó átvállalja.
http://www.tintakiado.hu

Forrás.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen