Térinformatikai pályázat diákoknak
Sulinet
2012/05/23 10:38
2280 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Esri Magyarország Kft. a nappali tagozatos BSc-, MSc- vagy PhD-képzésben résztvevő hallgatók számára pályázatot hirdet.

diakok_520 I. Pályázat célja

Újszerű elgondolások és megoldások kidolgozása, melynek révén a térinformatika tudományán belül új területek kerülnek feltárásra és ismertetése.

II. Pályázati feltételek

Támogatás tárgya: Egyszeri pénzügyi segítség nyújtása az elgondolás továbbfejlesztésére, valamint részvételi és előadói meghívás az Esri Magyarország 2012. évi nemzetközi szakmai konferenciájára, 2012. október 11-12-én.

Pályázni jogosultak köre: Hallgatói jogviszonyban álló nappali tagozatos BSc-, MSc-szakos vagy 5 éves képzésben részesülő hallgatók, másodsorban I. éves doktorandusz (PhD-) hallgatók.

A támogatás összege: maximum 100.000,- Ft.

Az előadás hossza: maximum 25 perc.

III. Pályázati anyag

A pályázat tartalmazza: a jelentkező nevét, e-mail címét, karát amelyen tanul, képzési szintjét és ha van, szakirányát.

A pályázathoz: a www.esrihu.hu/diakpalyazat2012 oldalon ki kell tölteni a jelentkezési lapot, amely tartalmazza a kidolgozás részleteit*.

IV. Eljárási szabályok

Leadandó munkarészek: a pályázatokat elektronikusan várjuk a megadott online felületen. A pályázónak el kell készíteni a pályázati anyag Esri Magyarország Felhasználói Konferencián (2012. október 11-12.) tartandó előadásának vázlatát is (max. 10 sor, pdf vagy word doc formátum), amelyet mellékletekkel együtt Kis Ágnes részére, a diakpalyazat@esrihu.hu címre kérünk eljuttatni.

Jelentkezés

A jelentkezés / pályázatok beérkezésének határideje: 2012. szeptember 10. A késedelmesen beérkező pályázatok nem kerülnek elbírálására.

A pályázatok elbírálása: a beérkezését követően folyamatosan. A pályázat elbírálásáról és a támogatás odaítéléséről az Esri Magyarország Kft. (az oktatási intézmény szakembereinek bevonásával) dönt és e döntésről a pályázókat 2012. szeptember 30-ig írásban értesíti.

Jelentkezés itt

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen