Továbbképzéseken kedvezményes részvétel – iskolák, pedagógus, közösségek részére
2015/02/02 08:00
878 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Fürkész Holding Kft. pályázatot hirdet az eredményesség jegyében továbbképzéseken való kedvezményes részvételre - iskolák, pedagógus, közösségek részére.

post

Azokat az eredményesség alapelvei szerint működő tantestületeket keresünk, amelyekben a pedagógusok maguk is az eredményesség, hatékonyság alapelvei szerint kívánnak dolgozni. Akikkel együttműködésben az eredményesség szokásait, jó gyakorlatait, döntéseit közvetítő továbbképzéseket, szakmai programokat szervezünk, - hasznos időtöltést nyújtva a tanároknak, akik szellemi örökségként az ismereteket, gyakorlatokat közvetíthetik a fiatalok felé is.

Célunk olyan építő partneri közösséget kialakítani a pályázaton kiválasztott pedagógus közösségekkel, akik módszereink segítségével hosszú távon is közvetíteni tudják az eredményesség alapelveit. Szervezetünkről további információt a http://www.furkeszholding.hu oldalon találnak.

A pályázat célja
Kedvezményeken keresztül támogatni és elérhetővé tenni az iskolai pedagógus közösségek számára az eredményeket adó továbbképzéseket, a szakmai és személyes fejlődés lehetőségeit. A pályázat célja fejleszteni a helyi pedagógus közösségek szakmai és magánéleti eredményességét.
Együttműködő partnereink feladata csoportonként legalább 12 fő toborzása az iskolájukban vagy tágabb pedagógus közösségekben megrendezésre kerülő továbbképzésekre. (20 fős csoportok indítását tervezik.)

Pályázat beadása: 2015. 01. 01-től 2015. 02. 28-ig folyamatosan.

Pályázók köre
Pályázatot nyújthatnak be általános iskolák, gimnáziumok, szakközépiskolák, valamint azok a szervezetek, akik gyermekekkel, ifjúsággal foglalkoznak és legalább 10 fős tantestülettel rendelkeznek.

Pályázati díj nincs

A pályázatok elbírálása 2015. március 16.

A támogatást elnyerőkkel partnerségi együttműködést köt a Fürkész Holding Kft. a döntéstől számított 30 napon belül.

További részletek, és a pályázati adatlap.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen