Tudomány Mozaik a Csopa Playbarban
2016/09/19 08:00
1554 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Idén szeptemberben tölti be 20. életévét - 20 éves a Csodák Palotája! Születésnapja kapcsán számos programot szervez, egyik kiemelkedő esemény a Tudomány Mozaik lesz, mely egy 2 napos, ingyenes program a Csodák Palotája Playbarban!

csopa

Időpont: Szeptember 23-24. 10:00-18:00

Helyszín: Csodák Palotája Playbar, 1036, Budapest, Bécsi út 38-44.

A program látogatása ingyenes!

A rendezvényre Science Centereket és Látogatóközpontokat hívtak meg, hogy interaktív, játékos, látványos formában ismertessék meg a látogatókkal a tudomány különböző területeit, a Tudomány Mozaik 10 kiállítója várja az érdeklődőket standjainál.

Szeptember 23. – Iskolák napja

A szeptember 23-án a Tudomány Mozaikra látogató osztályok egy interaktív kiállítást, vagy tudományos fizika show-t tekinthetnek meg ingyenesen.
A részvételhez kérjük REGISZTRÁLJAKAK a mak@csopa.hu e-mail címen, melyben írják meg, mely kiállítást vagy előadást és hány órakor szeretnék megtekinteni. Csak előzetes regisztráció esetén tudjuk Önöket biztosan fogadni. Kérdések esetén Garami Zsófihoz fordulhatnak a +3630/5383867-es telefonszámon. Regisztrálja osztályát most!

Szeptember 24. – Családok, egyéni látogatók napja

Szeptember 24-én a Tudomány Mozaikra látogató családok, egyéni látogatók egy Körmozi élményvetítésen vehetnek részt ingyenesen.

Milyen intézmények várnak a tudomány mozaikon?

Érdekelnek a legkülönbözőbb kísérletek, melyek a szemed előtt zajlanak? Konyhakémia, égő buborékok, színes cseppreakciók, golyós kísérletek és füstágyú az egri Varázstorony, a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed és a WESSLING Hungary Kft. független laboratórium – Laborkaland program standjánál!

Szeretnéd a földrajzot más szemszögből vizsgálni, sőt még alakítani is? Vár az okos homokozó a Futura Mosonmagyaróvár jóvoltából.

Mi leszel, ha nagy leszel? A Mobilis Győr segít a műszaki-természettudományi pályaorientációban, interaktív, játékos formában!

Madarat tolláról.. te felismered a különböző tollakat? A Földművelésügyi Minisztérium Vadonleső programjának jóvoltából ezekkel játszhatsz: lábnyompárosító, madártoll felismerő, illatfelismerő, termésfelismerő játék

Bekukucskálnál egy restaurátor műhelyébe? Várnak a műhelytitkok a szentendrei Skanzen- Szabadtéri Néprajzi Múzeum kitelepülésénél.

A média eszközök rohamosan fejlődnek, érdekel kialakulásuknak útja? Az MTVA- Rádió és Televíziótörténeti Kiállítóhely bemutatja nektek!

Mindenki akart egyszer kukás lenni… : ) Ismerd meg ezt a  világot az FKF –FKF Nonprofit Zrt. standjánál, tanulj és játssz egy jót!

Vannak élményeid a Csodák Palotája elmúlt 20 évéből? Éld át őket újra a Csodák Palotája Campona standjánál! Vár a „Biztos kéz”, a „Csapkodó asztal”, a „Páros Labirintus” és Ördöglakatok ördögi feladványai.

Várunk titeket 2016. szeptember 23-24-én a Csopa Playbarban Óbudán egy szórakoztató, tudományos kalandozásra!

Forrás.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen