Új szakirányú továbbképzések pedagógusok számára az ELTE PPK-n
2013/01/14 08:00
3426 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

2013-ban az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karon az Információs Társadalom Oktató- és Kutatócsoport két féléves szakirányú továbbképzéseket indít pedagógusok részére. Az információs és kommunikációs technológiák oktatásmódszertani szaktanácsadóit illetve oktatásinformatikai fejlesztőket és tanácsadókat fognak képezni.

A szakirányú továbbképzésre olyan elhivatott és innovációra nyitott, a folyamatos szakmai önfejlesztés igényét szem előtt tartó pedagógusok jelentkezését várják, akik az oktatás területén, az eredményesség érdekében hatékonyan használnák az információs- és kommunikációs technológia oktatást támogató eszközeit és alkalmazásait.

IKT módszertani tanácsadó-wide

A felvétel feltétele pedagógusképzési területen alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél vagy tanári oklevél. A képzési idő 2 félévet ölel fel. A képzés elvégzése kiváltja a pedagógus szakvizsga két féléves választható tanulmányi területet, így további 2 félév alatt a pedagógus szakvizsga is megszerezhető.

A képzés a 2012/2013-as tanév tavaszi félévében, keresztféléves képzésként is indul. A képzésekre még februári kezdéssel is lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidő a tavaszi félévre 2013. január 15., az őszi félévre 2013. július 1. A képzés a tavaszi félévben 2013. február 16-án, az őszi félévben 2013. szeptember 13-án kezdődik.

A képzésekkel kapcsolatban további információk az alábbi oldalakon érhetők el: 

Oktatásinformatikai fejlesztő és tanácsadó

IKT-oktatásmódszertan


Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen