Újra BNV
2012/10/04 08:00
820 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Megnyílt a 116. Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV), és mellette a fiataloknak szóló Kölyökparádé, valamint az először jelentkező Game4All videojáték-bemutató október 3-án, szerdán a Budapesti Vásárközpontban.

bnv

Az október 3. és 7. között nyitva tartó kiállítás megnyitóján Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: a retro jegyében szervezett BNV hangulatával a múltat, tartalmával a jelent és a jövőt mutatják be.

A szervezők tájékoztatása szerint az idei BNV-n és a vele egy időben zajló kiállításokon mintegy 300 kiállító mutatkozik be 9000 négyzetméteren.
A megnyitón Barabás János, a CENTREX Nemzetközi Kiállításstatisztikai Egyesülés soros elnöke átadta a Hungexpo különdíját a nemzetközi szervezet felsőoktatási intézmények számára, a kiállítások jövőképének bemutatására kiírt tenderén eredményesen szereplő debreceni egyetem diákjainak.

Siklósi Csaba, a társaság kereskedelmi igazgatója korábban, az idei BNV-t beharangozó sajtótájékoztatón jelezte: arra számítanak, hogy nagy érdeklődés kíséri a BNV saját múltját idéző tárlat mellett az autósoknak szóló "Bogár", "Mini" autómodell bemutatót, a "Kispolski", Wartburg és Zsiguli, valamint a 70-es évek autói oldtimer "box-utcáját".

Az otthonteremtés keretében több mint 200 kiállító mutatkozik be, ingyenes lakberendezési és felújítási tanácsadásra várja az otthonteremtőket a Lakberendezők Országos Szövetsége. A legújabb kozmetikumokat és a szépségápolás eszközeit is ki lehet próbálni a Szépségszigeten.

Az Emberi Erőforrások Minisztérium támogatásával a Civilkomp Alapítvány szervezésében a BNV-n mutatkozik be először a Jótékonyságsziget kezdeményezés, ahol mintegy 600 négyzetméteren, 36 civil szervezet lesz jelen többféle profilban, az ország egész területéről. Az program szakmai kísérőeseménye a kétnapos 10. Civilkomp konferencia október 3-4-én.

Bővebb információk: www.bnv.hu

Forrás: MTI