Újra Konzi-Klub akusztik
Sulinet
2012/07/24 16:03
2138 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Konzi-Klub Akusztik címmel 2012. július 26-án, csütörtökön este 8 órától a Sufni G’Art’N-ben folytatódik az Ars Omnis Kulturális Egyesület nyári koncertsorozata, ami lehetőséget biztosít budapesti jazz konzervatóriumok növendékeinek a nagyközönség előtti bemutatkozásra. A belépés továbbra is ingyenes.

zongora_520 A Konzi-Klub Akusztik bemutatja:

TONY PROJECT

A Tony Project Pálfy Antal vezetésével, 2011 szeptemberében alakult, zeneiskolás fiatalokból. A formáció jazz standard-eket dolgoz fel. Mikrofon mögött, a csilingelő gyöngyvirág szoprán hangú Hoffer Sára szólaltatja meg a témát, olykor tenor hangon. Az improvizatív zenéhez biztos alapot nyújtó ritmusszekció is olykor-olykor felhívja magára a hallgatóság figyelmét szívhez szóló melódiáival. A koncertek után szinte elkerülhetetlen az önfeledt hangulatú együtt zenélés a közönséggel, melynek egy része szintén zeneértő diákok sora.

A Tony Project felállása ezen az estén:

  • Hoffer Sára - ének, szaxofon
  • Pálfy Antal - gitár
  • Szentgallay György – basszusgitár

A koncert után most csütörtökön is akusztikus jam session várja a zenélni vágyókat, hangszereket tehát hozzatok, illetve az sem árt, ha a dalospacsirták néhány előre megírt kottával érkeznek.

Az eseményhez csatlakozhattok a Facebook-on is:
http://www.facebook.com/events/241311149323725/

Szabad a pálya mindenki előtt, gyertek, zenéljünk most is együtt! További információ:www.facebook.com/konziklubpageCsatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen