Újraindul a Junior Freshhh! Kaland, innováció, természettudomány!
2014/11/14 12:17
1268 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A MOL Nyrt. idén is meghirdeti természettudományos innovációs versenyét, a Junior Freshhh versenyt! A kaland folytatódik! Friscót felkérték egy szupertitkos játék tesztelésére, lenne kedvetek segíteni neki? Regisztráljatok 3 fős csapatokban, ahol online természettudományos feladatok várnak majd benneteket matematika, fizika, kémia, biológia és földrajz témakörben, a döntőben pedig hazánk egyik legkülönlegesebb helyszínén kell helytállnotok! A felhívás tanulóknak és tanáraiknak is szól, hiszen a csapatok mellett az iskolák is versenyeznek egymással!

frash

Idén ismét a Junior Freshhh-re, természettudományos vetélkedőnkre invitálja a középiskolás diákokat a MOL Nyrt.

Az idén a feladatok ismét a kémia, fizika és a matematikai logika világából érkeznek, de lesz biológiát illetve földrajzot érintő feladat is. A vetélkedő során játékos keretek közt találkozhatnak olyan feladatokkal, amelyek megoldása középiskolai tudást, kis kíváncsiságot, és érdeklődést igényelnek. Miközben képviselik iskolájukat, és értékes nyereményekért játszanak, új ismereteket is szerezhetnek! A verseny egyben az iskolák versenye is, hisz a legeredményesebb csapatok mellett idén is díjazzuk a legeredményesebb iskolákat is.

Hogyan vehetsz részt?

Szerezz magad mellé két hasonló érdeklődésű középiskolás barátot, és regisztráljatok a www.junior.freshhh.net oldalon!

Miből áll a verseny?

  1. online vetélkedő december 1-től december 14-ig
  2. az élő döntő 2015. január 14-én a MOL százhalombattai Dunai Finomítójának területén.

Bővebb információ, jelentkezési feltételek és regisztráció.

Videó felhívás ezen a linken érhető el.

További fontos részletek

Regisztrálni november 27-én 24 óráig lehet, 3 fős csapatokkal. Fontos: ha egy csapat mindhárom tagja nem regisztrál november 27-én 24 óráig, akkor a csapat egyik tagja sem tudja elkezdeni a játékot.

Az online fordulót december 1. és 14. között rendezik meg. Minden feladat kezdőnapján (beleértve a hétvégéket is) 21:00 órakor indítják az egyes feladatokat. A csapatok minden fordulóban 3 feladatot kapnak, amelyek megoldására fordulónként 2 nap áll rendelkezésükre. Minden csapat a leadott feladatokra pontokat kap. Később is elkezdheti egy csapat a feladatokat megoldani, miután a határidő lejárt, de akkor a helyes megoldás kevesebb pontot ér. Minden megkezdett újabb fordulóval 5%-kal kevesebbet ér minden korábbi meg nem oldott feladat. A feladatok mindhárom csapattag számára elérhetők a saját egyedi azonosítókkal (email cím, jelszó) a főoldalon történő bejelentkezést követően.

Kérdéseit az alábbi címen teheti fel: junior@freshhh.net

Kérjük, továbbítsák ezt a felhívást kollégáiknak, diákjaiknak, hogy minél több diák vehessen részt ebben a különleges természettudományos vetélkedőben!