A világűr titkai - pályázat
2013/09/12 14:40
2595 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Science Center Közhasznú Alapítvány pályázatot hirdet 8-18 év közötti diákok részére.

A világegyetemhez, illetve az űrkutatáshoz kapcsolódó, tetszés szerint választott témát kell kidolgozni egy A3-as méretű papírlap egyik oldalára. A kivitelezés módja szabadon választott, az alkotás lehet rajz, festés, tartalmazhat szöveget, de fényképekből, újságcikkekből összeállított montázst is elfogadnak. Egy pályaművet egy tanuló vagy legfeljebb öt gyermekből álló csapat készíthet. Egy diák csak egy alkotás készítésében vehet részt, a csapatok tagjainak pedig az adott kategória szerinti korosztályba kell esniük.

A beérkezett pályamunkákat két kategóriában bírálják el: I. 8-14 év és II. 15-18 év

urpalyazat-520 A kép illusztráció

Kategóriánként az első három helyezett, illetve helyezett csapat ingyenesen részt vehet a Babilon Center űrkutatással és lézerekkel kapcsolatos élményprogramján. A nyerteseken túl minden pályázó egyszeri alkalommal 30% kedvezményben részesül "A világűr titkai" vagy az "Űrkutatás rejtélye és a lézerek csodálatos világa" élményprogram belépőjegyének árából. Az elkészített munkák legjobbjaiból a Babilon Centerben kiállítás nyílik.

Pályaművek beküldése:

Az alkotásokat postai úton (hajtogatás nélkül) várják, vagy nyitva tartási időben személyesen a Babilon Centerben (1081 Budapest, Rákóczi út 57.) adható le.
Kérjük, a lap hátoldalára írják fel a mű címét, az iskola nevét és címét, az évfolyamszámot, a készítők nevét és életkorát, valamint egy kapcsolattartó nevét, e-mail címét, postacímét és telefonszámát. Az alkotáshoz külön lapon pályázónként (csapat esetében minden csapattag részéről) hozzájáruló nyilatkozat mellékelése is szükséges.

Beérkezési határidő: 2013. november 17. (vasárnap) 18 óra

Eredményhirdetés: 2013. december 2.

További információkról itt lehet tájékozódni.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen