Ússz a gyerekekért! – Jótékonysági Balaton-átúszás az Unicef Csapattal
2016/06/09 23:19
1302 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Kedves Barátunk!

A nyári napsütésben nincs is jobb program az úszásnál. Idén július 2-án lesz a 34. Balaton-átúszás, ha úgy érzed, hogy szembenéznél ezzel a kihívással és még jótékony is szeretnél lenni, csatlakozz az UNICEF Csapathoz, és úszd át velünk a Balatont!

ussz

Sufiya és az UNICEF önkéntese a helyi gyerekeket tanítja úszni Bangladesben. Az úszás óra az UNICEF által támogatott „Swim Safe” program része. Sufiya önkéntesen vállalta, hogy a faluban a gyerekeknek úszást oktat.

ussz2

A világ bármely részén is vagy, Te is tudsz segíteni, mint Sufiya teszi Bangladesben.

Itt Magyarországon adománygyűjtéssel segítjük a fejlődő országokat. Az UNICEF Csapat célja idén, hogy a világ legrászorulóbb gyerekeinek tiszta ivóvizet biztosítson.

Egy kisgyerek túléléséhez nagyjából 4-5 liter vízre van szüksége naponta. 4-5 liter víz a minimum, hogy enni, inni tudjon, és alapvető higiéniai feltételeket biztosítsa. Azonban sok helyen még ez a mennyiség sem elérhető. Vannak országok, ahol több órát kell gyalogolni, hogy vízhez jussanak. Ám nemcsak a vízhiány a probléma, az elérhető víz gyakran annyira piszkos, hogy ha megisszák, súlyos fertőzéseket kaphatnak.

Ezért kérjük, hogy segíts nekünk! Ha szeretsz úszni, vagy amúgy is tervezted, hogy átúszod a Balatont, akkor tedd ezt jótékonyan! Regisztrálj az UNICEF Csapatba az unicefcsapat.unicef.hu oldalon vagy írj a futas@unicef.hu címre, és gyűjts adományt! Oszd meg az ismerőseiddel, hogy Te a tiszta vízért úszol, és támogassanak!

A Balatont átúszó hőseink UNICEF Csapat pólót, úszósapkát és napszemüveget kapnak.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen