Várjuk a jelöléseket a Sulinetwork-díjra!
2024/01/19 08:00
789 megtekintés

A Sulinetwork-díj szakmai elismerésben 2012-től azok a pedagógusok és oktatási szakemberek részesülnek, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az info-kommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak elterjesztéséhez. Most ismét jelölheti kollégáját, ismerősét!

sn-dijazottak

Az elismerésben részesített három pedagógus a szakmai kitüntetés mellett egy-egy kisplasztikát kap, amely Szanyi Borbála szobrászművész alkotása. Már hagyománnyá vált, hogy a Sulinetwork-díj átadása az Országos Szaktanácsadói Konferencián történik ünnepélyes keretek között.

A díjazottak köre

A Sulinetwork-díj elismerésben részesülhet minden magyar állampolgárságú pedagógus végzettségű szakember, aki teljesíti az adott évi kiírásban szereplő feltételeket, illetve nem rokona a jelölteket értékelő zsűrinek, és nem áll közvetlen szakmai kapcsolatban az adott évben felkért zsűritagokkal és az Oktatási Hivatallal.

A Sulinetwork-díjat évente legfeljebb három fő nyerheti el egy független szakmai bizottság döntése alapján. A díjazottak közül legalább ketten a köznevelésben gyakorló pedagógusok, és egyikük lehet olyan köznevelésben dolgozó szakember, aki pedagógus végzettségű ugyan, de szakmai tevékenységét az oktatás más területein fejti ki. A szakmai zsűri dönthet úgy is, hogy háromnál kevesebb jelöltnek ítéli oda a díjat, ha ezt indokoltnak látja.
A korábbi Sulinetwork-díjazottakról bővebben itt olvashat.

Jelölés

A Sulinetwork-díjra csak elektronikusan beküldött dokumentumok formájában lehet pedagógus kollégákat jelölni, akik elismert szaktekintélyek, egykori vagy jelenlegi tanárok. A kitüntetésre minden Magyarországon dolgozó, az infokommunikációs technológia innovatív alkalmazása és a digitális írástudáshoz kapcsolódó jó gyakorlatok terjesztése terén kiemelkedő eredményeket elért pedagógus, oktatási szakember jelölhető.

A jelölés az űrlap kitöltésével történik.

A Sulinetwork-díj jelölésének határideje: 2024. február 23. (23:59)

Kapcsolat: sulinetinfo@oh.gov.hu

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen