Zenés műsor a költészet ünnepére
2016/04/05 21:17
630 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Impozáns programmal készülnek a Versmondók a költészet napja megünneplésére: három hangon tolmácsolják majd a magyar költészet különleges csemegéit.

maszk_229 Versmondók és slammerek, valamint Bakos-Kiss Gábor, Galkó Balázs, Huzella Péter, Kiss László, Lutter Imre, Pankotay Péter, Turczi István, illetve az ország legjobb versmondóinak közreműködésével invitálja a közönséget a Magyar Versmondók Egyesülete április 9-én szombaton, 18:00 órára a TEMI Fővárosi Művelődési Házába, egy fergeteges szórakoztató műsorra, a  költészet napja apropóján!

A Budapesti Versmondó Klub siket és nagyothalló tagozatának versmondói mellett több, a Kárpát-medence különböző régióiból érkező versmondó verseny győztes is fellép. Így Földi Zsuzsanna és Tiszai Annamária mellett Barna László, Bogdán Gergő, Kurucz Ádám, Pál Péter, Tóth Flóra és Ujvári Bors Benedek áll pódiumra.

Wiegmann Alfréd egyesületi alelnök az ünnepségen átadja az idei „Ki viszi át a Szerelmet” díjat.

Két nappal később, április 11-én hétfőn 19:00 órától Lutter Imre Wlassics- és Radnóti-díjas előadóművész Ócska keringő című önálló estjével ünnepli a költészet napját a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár. Budakalász mellett a fővárosi nézők és a környező településeken élők érdeklődésére is számítanak a szervezők.

Forrás.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen