Face Team – Igazán jó arcok
2012/04/25 08:00
1449 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Britain’s Got Talent egyik meglepetése a magyar Face Team formáció, akik bravúros bemutatójukkal varázsolták el a szigorú zsűrit és négy igennel bekerültek az elődöntőbe.

faceteam_520

A csapat 2004-ben alakult a tatai Eötvös József Gimnáziumban. Ugyanitt egy iskolai nap keretében léptek fel először az iskolaigazgató kérésére.
Azóta eltelt nyolc év és a csapat is sokat változott. Tavaly szerepeltek az Esti Showderban, ám a felállás már nem ugyanaz, mint akkor. A jelenlegi tagok:

Takács Áron csapatkapitány
Albert Dániel
Borlay Csanád
Csapó István
Dajka Botond
Kovács Norbert
Perjámosi Richárd
Pongrácz Gyula
Tamási János
Vadász Dániel
és Zippenfénig Gábor, menedzser

A csapatot kérdeztük:

Milyen céllal jött létre a formáció?

A csapat legfontosabb feladata, a közönség szórakoztatás. Az a célunk, hogy minél több ember arcára mosolyt varázsoljunk. Emellett szeretnénk minél több embernek megmutatni, hogy mit tudunk és erre a televízió a legalkalmasabb. Legnagyobb álmunk természetesen egy világ körüli turné.

Most, hogy bejutottatok az első körbe, mit gondoltok, milyenek az esélyeitek?

Esélyesnek tartjuk magunkat a győzelemre, de az csak később fog kiderülni, mennyire erős a mezőny.

A showt követően hazajöttök, vagy inkább külföldön maradnátok?

Ez nagyban függ a verseny kimenetelétől, de egyelőre úgy tervezzük, hogy Angliában maradunk még egy pár hónapot. Ám ez még a jövő zenéje, most a versenyre koncentrálunk.

Milyen produkciókra számíthatunk?

Sajnos erről nem árulhatunk el sokat. Ha bejutunk az élő showba, minden kiderül majd…

Hogy érzitek magatokat Angliában?

Nagyon jól érezzük magunkat. Az ITV minden kívánságunkat teljesíti, nagyon elégedettek vagyunk.  A stáb borzasztó profi, ami érthető, hiszen ez a világ legnagyobb tehetségkutató műsora. Az egész világon ismerik és  nézik, éppen ezért nagyon örülünk, hogy itt lehetünk.

 

A kezdetben iskolai hobbinak indult szórakozásból mára professzionális showműsor lett. Az alapvetően akrobatikus kosárlabda előadást kézilabda elemek színesítik, de tartalmaz labdazsonglőrködést és a produkcióikban hangsúlyos szerep jut a gumiasztalnak is.

A Face Team korábban fellépett a Csillag Születik című tévé műsorban, ám 2009-ben produkciójukkal csak az első válogatáson jártak sikerrel. Idén viszont még a legszigorúbb bírát, Simon Cowellt is elbűvölték, és négy markáns igennel tovább is jutottak.

A Face Team gimis csapatként indult, de ma már nemzetközi porondon is helyt tudnak állni. Az ő példájuk a bizonyíték arra, hogy nem szabad feladni és érdemes tanulni, gyakorolni és próbálkozni.

(A kép forrása innen)

Csoportot ajánlunk

Kapcsolódó linkek

hg.hu Online magazin az építészet, design és környezetkultúra témakörében.
MANDA - Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet honlapja Filmhírek, ajánlók, plakátok, fotók, programok, archívum.
Kreatív Művészet Kreatív ötletek, fotók, videók minden témában a dekorációtól a street artig.
Művész-világ.hu Hasznos információk, érdekességek a film, a színház, a zene, a tánc, az irodalom és a képzőművészet témakörében.
Napvilág.net Kulturális hírportál és online magazin.