Zöld ünnep – Én ilyen karácsonyt szeretnék – Kreatív alkotói pályázat
2012/11/19 08:00
1692 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Aprólépés.hu kreatív alkotói pályázatot ír ki, melynek célja a karácsony környezetbarát módon való ünneplésének bemutatása. Pályázatukra olyan alkotásokat várnak, amelyek ezeket a szempontokat is szem előtt tartva bemutatják, hogyan tenné zöldebbé, környezetbarátabbá a karácsonyt készítője, családjában hogyan fordítanak figyelmet a hulladékmegelőzésre, az energiatakarékosságra is az ünnep során.

Pályázni két kategóriában lehet: 1. “Zöld ünnep – Én ilyen karácsonyt szeretnék” címmel szabadon választott technikával készített illusztrációkat (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó) várnak 2. Öko karácsonyfadísz” kategóriában pedig természetes anyagból esetleg másodnyersanyagból készült karácsonyfadíszek és karácsonyi kiegészítők (díszítőfüzér, képeslap, ajtódísz, adventi koszorú stb.) fotóit várják  

Pályázás módja A fotókat a  www.aprolepes.hu oldalon történt előzetes regisztráció/bejelentkezés után a Pályázok menüpont alatt lehet feltölteni (jpg formátum, ékezetmentes fájlnév, max. 2MB). Figyelem! Postai úton és e-mailben érkezett pályázati anyagokat ezúttal nem tudnak fogadni! A december 6-án éjfélig beérkezett alkotásokat közönségszavazásra bocsátják, a közönségszavazás zárónapja december 17. (hétfő).

Egy alkotásra egy személy csak egyszer szavazhat.

  • Eredményhirdetés: december 19.  
  • Feltüntetendő adatok: Az alkotó pontos neve, életkora, valamint az alkotó osztálya, iskolája, ha a beküldő nevezni szeretne a csapatversenyre is. Emellett kérik az alkotás alapanyagát, technikáját is megjelölni.
  • Díjazás: A legtöbb alkotást nevező közösség részére  a kiírók ingyenes ökonapot szerveznek! A legjobb pályaművek szerzői – környezettudatosságra nevelő könyveket, társasjátékokat, kiadványokat kapnak. Kategóriánként 6-6 díjat osztanak ki, a kategóriákat korcsoportokra bontják (6-12 éves, 13-18 éves korosztály).  

A pályázat benyújtásának határideje Feltöltési határidő: 2012. december 06. 23:59 Érdeklődés a pályázattal kapcsolatban  Tel: 1-210-3090 Email:  info@aprolepes.hu  www.aprolepes.hu/kapcsolat További információ a pályázat kiírójának  oldalán.  Hasznos tippek, hogyan teheted zöldebbé a karácsonyodat!

Csoportot ajánlunk

Kapcsolódó linkek

hg.hu Online magazin az építészet, design és környezetkultúra témakörében.
MANDA - Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet honlapja Filmhírek, ajánlók, plakátok, fotók, programok, archívum.
Kreatív Művészet Kreatív ötletek, fotók, videók minden témában a dekorációtól a street artig.
Művész-világ.hu Hasznos információk, érdekességek a film, a színház, a zene, a tánc, az irodalom és a képzőművészet témakörében.
Napvilág.net Kulturális hírportál és online magazin.