Interkulturális készségek a gyakorlatban – Erasmus+ konferencia
2016/05/12 08:00
1423 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Erasmus+ konferencia az elmúlt év legjobb projektjeinek bemutatkozásával a köznevelés, a szakképzés és a felnőtt tanulás területéről.

interkulturalis

A Tempus Közalapítvány rendezvényének a célja, hogy megismertesse és széles szakmai közönség számára tegye hozzáférhetővé az Európai Unió oktatást és képzést támogató programjában megvalósított nemzetközi együttműködések tapasztalatait, módszertanát és az intézményekben folyó munka szakmai eredményeit.

A konferencia időpontja: 2016. május 26. csütörtök

Helyszíne: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest, Arany János utca 10.

A konferencián nívódíjat adnak át az Egész életen át tartó tanulás programban (LLP), illetve az Erasmus+ programban 2015-ben befejeződő, kiemelkedő színvonalú nemzetközi projekteknek.

A rendezvényen kiemelt témaként foglalkoznak az interkulturális készségek fejlesztésével. A délelőtti kerekasztal beszélgetés során meghívott szakértőkkel elemzik az interkulturális készségek fejlesztésével kapcsolatos kérdéskört, módszereket, gyakorlatokat. A kerekasztal beszélgetést interkulturális módszertani tréning, módszertani műhelyek és projekt bemutatók egészítik ki, így a rendezvényen az erre vonatkozó jó gyakorlatokat is megismerhetnek a résztvevők.

Adaptálható jó példák – Hasznos tippek – Találkozó a szakma képviselőivel – Tapasztalatcsere – Projekt bemutatók

A rendezvényre várjuk a köznevelési, szakképzési és felnőtt tanulás területéről érkező intézmények vezetőit, oktatóit, munkatársait, szakmai szervezetek, fórumok képviselőit, az érintett szektorokért felelős döntéshozókat, szakértőket.

Regisztráció.

Csatlakozz hozzánk!

Ajánljuk

European Schoolnet Academy Ingyenes online tanfolyamok tanároknak
School Education Gateway Ingyenes tanfolyamok és sok más tanárok számára
ENABLE program Program iskoláknak a bullying ellen
Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten