Ponthatárok mobilon
2012/07/24 08:00
1689 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Egyetlen mozdulattal, egyszeri letöltéssel, akár offline üzemmódban is a telefonon a ponthatárok! Az androidos felvételi ponthatárok alkalmazással megtekinthetők az aktuális felsőoktatási felvételi eljárásban kihirdetett ponthatárok.

Az alkalmazást egyszer kell csak letölteni az internet kapcsolattal rendelkező mobiltelefonra, ezt követően a szolgáltatás offline üzemmódban is haszálható. A szolgáltatás aktivizálásával elérhetővé válnak az aktuális felvételi eljárás ponthatárai intézmények, karok, szakok, képzési szintek, munkarend és finanszírozási formák szerint. Az adatok frissítése online állapotban történik, az aktuális ponthatárok a hivatalos kihirdetés után érhetők el. A szolgáltatás aktivizálásával elérhetővé válnak az aktuális felvételi eljárás ponthatárai intézmények, karok, szakok, képzési szintek, munkarend és finanszírozási formák szerint. Az alkalmazás Kedvencek funkciója segítségével a felhasználó már a ponthatárok hivatalos kihirdetése előtt összeválogathatja és rendszerezheti azokat az meghirdetéseket, amelyek őt érdeklik. Így az aktuális felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésekor ezzel a funkcióval egy helyen érhetők el a legfontosabb és legfrissebb információk. Az alkalmazás a három felsőoktatási felvételi eljárás szerint frissíti a ponthatárokat:  az ún. normál eljárás esetén (szeptemberben induló képzések) júliusban a pótfelvételi során augusztusban a keresztféléves jelentkezés során (februárban induló képzések) pedig januárban a ponthatárok hivatalos kihirdetését követően frissülnek az adatok.

A ponthatár alkalmazás  innen érhető el. Figyelem! Az alkalmazás 2012. július 24-én este nyolc óra után frissül a 2012 szeptemberében induló képzések ponthatáraival.  

A letöltést követően az alkalmazás offline állapotban is használható.  A teljes listát böngészve, az intézmények között abc sorrenben navigálhatunk. A képzéseket karonként listázhatjuk ki, a szak neve előtt szereplő betűk jelölik a képzési szintet, a munkarendet és a finanszírozási formát (erről bővebben itt olvashat). Az egyes szakokról részletes információkat kaphatunk. A Kedvencek funkcióval a teljes képzési listából korábban csillaggal megjelölt szakok és a hozzájuk tartozó ponthatárok egy mozdulattal elérhetők.

Forrás: Felvi.hu Te már letöltötted? Hova felvételiztél? Írd meg nekünk kommentben!

Csatlakozz hozzánk!

Ajánljuk

European Schoolnet Academy Ingyenes online tanfolyamok tanároknak
School Education Gateway Ingyenes tanfolyamok és sok más tanárok számára
ENABLE program Program iskoláknak a bullying ellen
Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten