Friss hírek és információk a természet- és műszaki tudományok világából, szerte Európából!
2014/09/11 15:42
1270 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Érdekli a természettudomány, a matematika és a műszaki tudományok világa? Netán földrajzot, fizikát, kémiát, biológiát, matematikát vagy műszaki tárgyakat tantárgyakat tanít? Munkája során foglalkozik általános vagy középiskolás tanulókkal vagy fiatal felnőttekkel? Akkor a Scientix portál híreit Önnek is érdemes olvasnia! Kövesse a Sulinet portál híreit vagy iratkozzon fel az angol vagy magyar nyelvű hírlevélre!

scie1

A Scientix - a természettudományok oktatásának európai közössége - azért alakult meg 2009 decemberében, hogy rendszeresen disszeminálja és megossza a természettudományok oktatásához kapcsolódó know-how-t és jó gyakorlatokat. A Scientix nyitott a tanárok, kutatók, döntéshozók, szülők, illetve minden érdeklődő számára. A projektben hangsúlyos helyet kap a digitális eszközök használata a természettudományos tárgyak tanításában és tanulásában. A projekt második szakaszában a Nemzeti Kontaktpont feladatkörét az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. látja el.

A Scientix portálon megjelenő híreket mostantól rendszeresen közzétesszük magyar nyelven a Sulinet portálon is! Szeretne a Sulinet portálon megjelenő hírek mellett rendszeres magyar nyelvű Scientix hírlevelet kapni? Írjon nekünk a scientix@educatio.hu email címre, és adja meg email címét!

Amennyiben a friss híreket eredeti nyelven, angolul kívánja olvasni, regisztráljon a Scientix portálra a linkre kattintva, és iratkozzon fel a DIGEST-re és a Newsletter szolgáltatásra!

Rendelkezik megvalósult vagy folyamatban lévő természettudományos, műszaki vagy matematikai projekttel (pedagógiai projekt, helyi vagy akár országos rendezvény)? Szeretné, hogy élményeit, tapasztalatait, tananyagait egy tágabb európai közösség, több tízezer európai pedagógus is megismerje? Ossza meg velünk projektötletét és tapasztalatait a scientix@educatio.hu email címen!

scie2

Kapcsolódó oldalak

Scientix A természettudományos oktatás közössége
All you need is code Minden a kódolás tanulásáról
A National Geographic A National Geographic honlapja.
Interpress Magazin Az IPM honlapja archívummal
Világtudomány.hu A magyar és nemzetközi tudományos élet hírei
Űr világ Asztronautikai hírportál

Csoportot ajánlunk